Najuspješniji u sportu grada Svetog Ivana Zeline u 2022. godini

Srijeda, 05. Travanj 2023.

U petak 31.ožujka 2023. u dvorani "Kraluš" održana je svečanost proglašenja najuspješnijih u sportu grada Svetog Ivana Zeline u 2022. godini.

Za najbolju sportašicu izabrana je Martina Žilić iz Savate kluba "Čigra", a za najboljeg sportaša izabran je Alen Nokaj, također iz Savate kluba "Čigra". Oboje su ovaj izbor zaslužili osvajanjem brončane medalje na SP u savate boksu.

Za najbolju ekipu izabrane su hokejašice iz HK Zelina, dok je najbolja momčad HK Zelina. Hokejašice su osvojile prvo mjesto na Eurohockey natjecanju, a hokejaši su bili drugi na istom natjecanju.

Za mladu nadu (Ž) izabrana je Maja Košćec iz RK Zelina, koja je i najbolje lijevo krilo te je sudjelovala na državnim završnicama U-14 i U-16. Gabriel Puhelek iz HK Zelina izabran je za mladu nadu (M), Gabriel se natječe u juniorskom ali i seniorskom sastavu momčadi.

Za najbolji kolektiv izabran je NK Zelina, dok je najbolji sportski djelatnik gospodin Mijo Stipić.

Među mnogobrojnim uzvanicima prisutnima su se obratili predsjednica Zajednice sportskih udruga grada Svetog Ivana Zeline Željka Jarec Bukal, Predsjednik Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije Vladimir Bregović i gradonačelnik grada Svetog Ivana Zeline Hrvoje Košćec.

Svim nagrađenima čestitamo na ostvarenim sportskim rezultatima i želimo im sportski uspješnu i 2023. godinu!