IZABRANO VODSTVO ZAJEDNICE SPORTSKIH UDRUGA GRADA SVETOG IVANA ZELINE

Četvrtak, 09. Lipanj 2022.

Na izbornoj sjednici Skupštine Zajednice sportskih udruga grada Svetog Ivana Zeline, održanoj 8.lipnja 2022.godine u Gradskoj vjećnici, izabrano je novo vodstvo Zajednice za mandatno razdoblje 2022.-2026.godine.

Za predsjednicu Zajednice  izabrana je dosadašnja predsjednica Željka Jarec Bukal, a za dopredsjednika izabran je gospodin Igor Buzjak. 

U Izvršni odbor Zajednice izabrani su: predsjednica Željka Jarec Bukal, dopredsjednik Igor Buzjak, Branka Hođa-članica, Martina Dužaić-članica, Mijo Stipić-član, Tanja Madžarac-članica, Katarina Kožar-članica.

Predsjednica Željka Jarec Bukal zahvalila je svima na ukazanom povjerenju, kao i na dosadšnjoj suradnji. Istaknula je da Zajednicu ne čine samo vodsvo Zajednice već sve članice sa svojim članovima, te ih sve pozvala na uključivanje u rad i aktivnosti Zajednice za boljitak sporta u našem gradu. Predsjednica je u svom govoru zahvalila i gradonačelniku Hrvoju Košćecu koji pruža podršku svim sportašima i sportskim udrugama.

Na Izbornoj sjednici Skupštine u punopravno članstvo Zajednice primljeni su Pikado klub Blaževdol, kojima čestitamo na prijamu i želimo sreću u budućem radu!